Waarom werken voor Geens El.Co.n.v.?
Geens El.Co.n.v. is een jong en dynamisch bedrijf dat voortdurend vooruit wil. Daarenboven heeft Geens El.Co.n.v. de nodige professionele ervaring, zodat u uw capaciteiten steeds verder kan bijschaven.
Geens El.Co.n.v. streeft ernaar steeds een nauwe band met zijn werknemers te onderhouden. Iedere werknemer kan ten allen tijde terecht bij de bedrijfsleider Ivan Geens. Dit open-deur-beleid kan alleen maar positief werken, vindt Geens El.Co.n.v.

Uw perspectief
U voert zelfstandig en in samenspraak met uw collega's een brede waaier van praktische taken uit in o.a. nieuwbouw en industrie. Ook de bij de renovatie van huizen voert u deze taken uit. Iedereen weet dat er op u gerekend kan worden, maar u kan op uw beurt ook altijd terugvallen op uw collega's.

Uw profiel
U beschikt over een diploma A3, A2 of A1 secundair onderwijs en u heeft een leergierige en gemotiveerde persoonlijkheid. Een rijbewijs B is mooi meegenomen. Een communicatieve ingesteldheid is een pluspunt bij het omgaan met klanten. U beschikt natuurlijk ook over de nodige spirit om te functioneren in teamverband.

Actie
Ge´nteresseerd in een job?

Geens El.Co.n.v. staat steeds open om uw cv te bekijken.
Ge´nteresseerd in een stageplaats?
Geens El.Co.n.v. staat steeds open om uw motivatiebrief te bekijken.

Stuur daarom uw cv of motivatiebrief op naar:
Geens El.Co.n.v.
Nijverheidsstraat 43
2570  Duffel

U kan uw cv of motivatiebrief ook altijd mailen naar:
e-mail: info@geenselco.be