Geens El.Co.n.v. steunt op drie pijlers
: kennis en ervaring, kwaliteitsuitvoering en service en een correcte prijs.

Kennis en ervaring

Geens El.Co.n.v. voert nu al 50 jaar algemene elektriciteitswerken uit, en dit van hoogspanning tot laagspanning, van Electrabel tot het stopcontact voor uw koffieapparaat. Deze jarenlange kennisopbouw en ervaring wordt natuurlijk ook aangewend bij alle activiteiten van Geens El.Co.n.v.nv zoals verlichtingstudies, elektrische verwarming, domotica-immotica, parlefonie, camerabewaking, datacommunicatie en beveiliging.

Kwaliteitsuitvoering en service

Geens El.Co.n.v. werkt alleen met hoogwaardig kwaliteitsmateriaal, dat vakkundig te installeren is en de garantie geeft voor een lange betrouwbaarheid. De bedrijfsleiding hecht veel belang aan kwaliteit en doet daarom ook zelf aan werfopvolging en kwaliteitscontrole. Alleen op deze manier kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden.
Het voordeel van een 'kleiner' bedrijf is ook dat het sneller flexibel en dynamisch kan inspelen op de vragen van de klantbouwheer. Ook kunnen daardoor meer creatieve oplossingen geboden worden op maat van de klant.

Correcte prijs

Geens El.Co.n.v. maakt steeds gedetailleerde en overzichtelijke offertes. Alle elementen van de installatie staan duidelijk vermeld, en bij de uitvoering kan dan ook alles perfect opgevolgd worden.
Een eerlijke en concurrentiele prijs/kwaliteitsverhouding blijft de basis voor een goede samenwerking met Geens El.Co.n.v.