Om uw privacy en uw veiligheid te optimaliseren biedt Geens El.Co.n.v. u een volledig pakket parlefonie, camerabewaking en beveiligingssystemen aan.
Veiligheid is niet alleen een subjectief maar ook een objectief gegeven. Daarom wordt een veiligheidsconcept altijd uitgewerkt door Geens El.Co.n.v. op basis van de subjectieve ervaringen van de klant en de objectieve kennis van de beschikbare producten. Zo kan voor de klant altijd een zo optimaal mogelijk concept ontwikkeld worden:

  • van preventie tot alarmering
  • van observatie tot toegangscontrole
  • van rook over CO tot waterdetectie

Concreet: hoe benadert Geens El.Co.n.v. uw veiligheidsvraagstuk ?

  1. Door een verkennend maar vrijblijvend gesprek krijgt Geens El.Co.n.v. al vlug een overzicht van uw veiligheidsvereisten.
  2. Aan de hand van de plattegrond van uw woning of bedrijf wordt er bij Geens El.Co.n.v. een veiligheidsanalyse en concept gemaakt.
  3. Deze analyse wordt dan samen met u bekeken en aangepast waar nodig.
  4. Wanneer het veiligheidsconcept volledig aan uw behoeften voldoet wordt de materiaalkeuze bepaald, rekening houdend met uw ideeën en budget.
  5. Bij akkoord wordt gestart met de uitvoering volgens de hoogwaardige veiligheidsnormen en kwaliteit van Geens El.Co.n.v.

Geens El.Co.n.v. zorgt bij de oplevering altijd voor alle keuringen, certificaten, as-built-dossiers en handleidingen, zodat de bediening en het beheer later ook altijd een optimale veiligheid garandeert.

Enkele partners van Geens El.Co.n.v.:

Cerberus
Bitron
Terraneo
Siedle
Pelco
Siemens
Aritech
Fermax
Ticino
Philips