Om uw dataverkeer of telefoniegesprekken perfect te laten verlopen biedt Geens El.Co.n.v. u oplossingen aan gebaseerd op uw netwerkstandaard. Indien uw behoeften verder gaan dan de passieve componenten en bekabeling, dan wordt samengewerkt met gespecialiseerde bedrijven die een hoge graad van expertise hebben in dit vakgebied. De coördinatie blijft in zulke gevallen natuurlijk bij Geens El.Co.n.v. zodat het hele netwerkconcept altijd bij één verantwoordelijke blijft :

  • van RJ-45 outlet tot het patchpanel
  • van koperdraad tot glasvezel
  • van basis- tot state-of-the-art configuraties

Concreet: hoe verloopt bij Geens El.Co.n.v. een netwerkproject ?

  1. Door een verkennend maar vrijblijvend gesprek krijgt Geens El.Co.n.v. al vlug een overzicht van uw communicatievereisten.
  2. Aan de hand van uw netwerkstandaarden en systemen wordt er door Geens El.Co.n.v. een voorstel en configuratie uitgewerkt.
  3. Deze configuratie wordt dan samen met u bekeken en aangepast waar nodig.
  4. Wanneer de configuratie volledig aan uw behoeften voldoet, wordt de materiaalkeuze bepaald, rekening houdend met uw wensen en budget.
  5. Bij akkoord wordt gestart met de uitvoering volgens de hoogwaardige normen en kwaliteit van Geens El.Co.n.v.

Geens El.Co.n.v. zorgt bij de oplevering altijd voor alle testen, certificaten en as-built-dossiers, zodat het netwerkbeheer later ook altijd overzichtelijk en optimaal kan gebeuren.

Enkele partners van Geens El.Co.n.v.:

Terraneo
Ticino
Fermax
Siedle
Pelco
Philips